Curs Baza Avansa╚Ťi Level 2

Acest curs se adreseaz─â tehnicienilor care ├«╚Öi doresc sa ├«╚Öi perfec╚Ťioneze tehnica de lucru si sa realizeze forme lungi fara ezitare.

TRAINERUL CURSULUI: M─ârisac Ioana Diana

Beneficiile cursului

Ce vei realiza în fiecare zi:

Videoclipuri de la curs:

Ruleaz─â videoul
Ruleaz─â videoul
Ruleaz─â videoul
Ruleaz─â videoul
Ruleaz─â videoul

Înscrie-te la cursul Bază Level 2

2.700,00 lei3.500,00 lei

ÔÜá´ŞĆPentru ├«nscriere este necesar sa ave╚Ťi un curs de baza nivel 1.

*Dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti s─â faci cursul acesta ├«n ora╚Öul t─âu, po╚Ťi s─â fii organizator ╚Öi s─â beneficiezi de foarte multe avantaje, printre care ╚Öi o reducere mare a cursului, contacteaz─â-m─â pentru mai multe detalii.

Credit module tbi bank 3.3.9

162.27 Lei x 24 Luni

Solicitare personalizat─â

Vrei ca urm─âtorul Curs “Baz─â Level 2” s─â aib─â loc ├«n ora╚Öul t─âu? Completeaz─â formularul de mai jos ╚Öi voi ╚Ťine cont de solicitarea ta.

De asemenea, dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti s─â faci cursul acesta ├«n ora╚Öul t─âu, po╚Ťi s─â fii organizator ╚Öi s─â beneficiezi de foarte multe avantaje, printre care ╚Öi o reducere mare a cursului, contacteaz─â-m─â pentru mai multe detalii.

Materiale Necesare

Se oferă diplomă de participare și diplomă de acreditata ANC la cerere.

S.C. Ioana Diana Nail Trainer S.R.L este autorizata sa elibereze certificate acreditate ANC .

Diploma acreditat─â este necesar─â pentru a v─â putea angaja ├«n saloane sau pentru atunci cand v─â deschide╚Ťi propria societate comercial─â.

Diploma acreditat─â se poate oferi o singura dat─â, a╚Öadar, dac─â mai ave╚Ťi o diplom─â acreditata ANC, nu ve╚Ťi putea sus╚Ťine iar examenul.

Taxa acreditare: 400 lei