Curs de Baza Unghii Începători Level 1

Te voi ajuta sa ajungi c├ót mai rapid si sigur la un nivel ├«nalt in aceasta meserie. Este important sa ai o baza buna in acest domeniu pentru ca totul se face treptat, vom ├«nva╚Ť─â mult─â teorie pe care o vom aplica in totalitate in partea practica.

Beneficiile cursului

Ce vei realiza în fiecare zi:

Videoclipuri de la curs:

Ruleaz─â videoul
Ruleaz─â videoul
Ruleaz─â videoul
Ruleaz─â videoul
Ruleaz─â videoul
Ruleaz─â videoul

Înscrie-te la cursul Bază Level 1

2.800,00 lei3.500,00 lei

ÔÜá´ŞĆAcest curs se adreseaz─â ├«ncep─âtorilor in acest domeniu c├ót si celor care ├«╚Öi doresc sa ├«╚Öi perfec╚Ťioneze tehnica de lucru.

*Dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti s─â faci cursul acesta ├«n ora╚Öul t─âu, po╚Ťi s─â fii organizator ╚Öi s─â beneficiezi de foarte multe avantaje, printre care ╚Öi o reducere mare a cursului, contacteaz─â-m─â pentru mai multe detalii.

Solicitare personalizat─â

Vrei ca urm─âtorul Curs “Baz─â Level 1” s─â aib─â loc ├«n ora╚Öul t─âu? Completeaz─â formularul de mai jos ╚Öi voi ╚Ťine cont de solicitarea ta.

De asemenea, dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti s─â faci cursul acesta ├«n ora╚Öul t─âu, po╚Ťi s─â fii organizator ╚Öi s─â beneficiezi de foarte multe avantaje, printre care ╚Öi o reducere mare a cursului, contacteaz─â-m─â pentru mai multe detalii.

Materiale Necesare

Se oferă diplomă de participare și diplomă de acreditata ANC la cerere.

S.C. Ioana Diana Nail Trainer S.R.L este autorizata sa elibereze certificate acreditate ANC .

Diploma acreditat─â este necesar─â pentru a v─â putea angaja ├«n saloane sau pentru atunci cand v─â deschide╚Ťi propria societate comercial─â.

Diploma acreditat─â se poate oferi o singura dat─â, a╚Öadar, dac─â mai ave╚Ťi o diplom─â acreditata ANC, nu ve╚Ťi putea sus╚Ťine iar examenul.

Taxa acreditare: 300 lei

Înapoi
WhatsApp