Curs de o zi

Curs VIP Privat

Vrei sa faci bani multi in domeniu? Hai!(3000€+) Acest curs este dedicat oricărui tehnician care își dorește toată atenția trainer-ului asupra lui, asta înseamnă evoluție rapidă și în cantitate mare.

Tematica cursului este aleasă de cursant și în funcție de complexitatea tematicii, se pot realiza 2 tehnici total diferite, sau doar una dar complexă, așadar pentru acest curs pregatește-te să stai până târziu pentru că avem mult de lucru.

Putem face de la migdala rusească cu french valuri până la cel mai ideal slim din toate punctele de vedere, felul în care te corectez va fi cu lupa macro, astfel vei vedea toate defectele și vei fii mult mai atentă la ele.

De ce cu LUPA MACRO?

Pentru că acest curs este despre perfecționare și îmi doresc să te văd la cel mai înalt punct al tău ca și tehnician.

Așadar, îți dorești evoluție? Ce mai aștepți? Înscrie-te la un curs privat cu mine și după achitarea avansului vei fi contactată pentru a stabili împreuna data în care voi fii doar a ta de dimineață pană seara, neaparat să profiți de fiecare bucățică din experiența și creativitatea mea! Hai să ne vedem cu cel mai bun vibe!

PS: Vorbim despre cum sa faci bani multi în domeniu, de la 3000€ în sus și te promovez mult, deci cred ca ai nevoie de asta

2.000,00 lei

Vârstă
Total:

Se oferă diplomă de participare și diplomă de acreditata ANC la cerere.

S.C. Ioana Diana Nail Trainer S.R.L este autorizata sa elibereze certificate acreditate ANC .

Diploma acreditată este necesară pentru a vă putea angaja în saloane sau pentru atunci cand vă deschideți propria societate comercială.

Diploma acreditată se poate oferi o singura dată, așadar, dacă mai aveți o diplomă acreditata ANC, nu veți putea susține iar examenul.

Taxa acreditare: 200 lei

Înapoi
WhatsApp