Cursuri Online de Unghii

Special pentru tine – Am creat această platformă prin care poți să participi la cursurile mele online, direct din confortul casei tale.

Pornind de la măsuri de igienă și pregătire a unghiei, până la tehnici moderne de realizarea a construcțiilor și decorurilor impresionante, totul îți este prezentat cu lux de amănunte și demonstrații practice. 

Îți voi oferi și recomandări de produse, instrumente și aparate de care ai nevoie pentru a obține rezultate calitative, fără să fii nevoită să faci investiții foarte mari de la început.

Alege cursul
În funcție de necesitățile tale, am pregătit o gama largă de cursuri online și poți alege din ele pentru ați dezvolta cunoștințele. Tot ce trebuie să faci este să le adaugi în coș.
Achiziționezi cursul
După ce le-ai adăugat in coș, trebuie să completezi datele de facturare și cele de plată pentru a plăti cu cardul bancar online. De acum începe distracția!
Este momentul să înveți!
Ai ajuns la momentul vizionarii și trebuie să te anunț ca ai acces nelimitat, asta înseamnă că te poți uita de câte ori dorești. Diploma o descarci tot din contul tău dupa ce ai vizionat cursul.

Cursuri pentru unghii disponibile online

Un curs online de unghii te pregătește nu doar să creezi manichiuri spectaculoase, ci și să ai o abordare profesionistă în fața clientelor. Îți ofer sfaturi practice despre cum să comunici eficient, să creezi relații strânse cu toate cele care aleg să își pună încrederea în serviciile tale, dar și cum să te promovezi eficient folosindu-te de rețelele de socializare.

Beneficii ale cursurilor online pentru unghii

Ai acces la informații teoretice și tehnici noi pe piață;

Îți ofer prezentări detaliate pentru fiecare etapă de lucru;

Cursurile sunt sub formă de tutoriale video de calitate înaltă, 4K;

Ai posibilitatea să accesezi clipurile oricând ești dispusă să înveți și de oricâte ori ai nevoie;

Îți sunt oferite prezentări de produse și recomandări;

Primești diplomă de participare recunoscută care va aduce plus valoare portofoliului tău.

Înscrie-te la cursurile cu gel online și învață cum să stăpânești această artă! Te ajut să îți transformi pasiunea într-o carieră de succes în doar câteva zile de pregătire!

Testimoniale de la cursante

Iată cum se prezintă experiența fetelor care au finalizat cu succes unul dintre cursurile mele de unghii online:
Bargan Inga
Bargan Ingarecomandă
Read More
De când o urmăream pe Insta , mi-am propus sa ajung la ea la curs . Universul a lucrat in așa fel pentru mine , ca fix atunci când mi-am propus ,am si ajuns . Nu regret nici o clipa ca am fost la cursul de baza 1. Ce nu stiam , am invatat… ceea ce stiam , mi sa aprofundat ca informație . Cursurile online la fel , m’au invatat si ajutat mult . Iar încrederea cu care lucrezi , după ce ieși de la un curs de al Ioanei , nu se compara cu nimic . Vesela mereu si energica. Atat de mult ne’a plăcut de ea, de felul cum preda, ca ne’am propus sa venim in același format , la anul , la curs baza 2. Recomand cu drag
Lavinia Maria
Lavinia Mariarecomandă
Read More
Tocmai ce am completat toate cursurile online ale Ioanei si ce pot spun sunt numai lucruri de bine. Informatiile sunt complete si calitatea video este fenomenala! Desi am facut multe cursuri online, acesta nu se compara cu niciunul. Experienta si profesionalitatea Ioanei isi spun cuvantul. Sper sa fie cat mai multe, pentru ca le ADOR efectiv! Si cum ar zice ea, ”Bravo Ioana”
Miclaus Ramona
Miclaus Ramonarecomandă
Read More
Cursul o fost super, Ioana a explicat foarte clar si simplu si se asigura continuu sa vada daca am inteles ce ne explica. Ne-a facut sa ne simtim ca acasa si cu siguranta o sa fac si urmatoarele cursuri tot la ea😍
Tudor Silvia
Tudor Silviarecomandă
Read More
Super, cea mai buna!Explica super bineIti explica de 100 de ori pana inveti, super calma, cu un super vibe. Am invatat multe de la cursul ei.Si sigur voi mai veni la ea!Te adooorr❤
Previous
Next

Întrebări Frecvente:

Costul variază în funcție de subiectul abordat, complexitatea și durata acestuia. Prețurile s-au stabilit în jurul intervalului 300 – 499 lei, însă frecvent pregătesc pentru tine promoții avantajoase de care poți profita la achiziția modului dorit.

În doar două ore poți asimila la fel de multe informații ca în cadrul unuia fizic. Aceasta este durata maximă pe care o vei petrece vizualizând The trend tips tehnique. Pentru celelalte, intervalul mediu este de o oră, însă vei putea reveni să vizualizezi din nou clipurile ori de câte ori îți dorești.

După ce ai ales cursul de unghii online dorit, mai trebuie doar să te înregistrezi pe platformă și să completezi datele de facturare. Odată cu efectuarea plății primești acces nelimitat pentru vizionare acestuia.

Înapoi
WhatsApp