Cursuri Unghii Bacău

Pentru ca distanța să nu mai fie un impediment în calea perfecționării tale în domeniul manichiurii, cursurile de unghii Ioana Diana sunt disponibile acum și în Bacău și te poți înscrie chiar acum!

Descoperă cursurile de unghii disponibile în Bacău!

Aceeași abordare holistică, informații aprofundate și demonstrații detaliate te așteaptă mai aproape de tine pentru a învăța la nivel avansat care sunt secretele unei manichiuri perfecte.

Cursurile de unghii cu gel din Bacău cuprind toate etapele dintr-un proces corect de stilizare, de la pregătirea corectă a unghiei, alegerea formei în funcție de tipologia acesteia și descoperirea a noi tehnici de lucru, până la însușirea normelor sanitare și de igienă esențiale.

Curs Bază Level 2

3.000,00 lei3.500,00 lei Selectează

Beneficiile participării la cursurile de unghii cu gel din Bacău susținute de Ioana Diana

În urma finalizării unuia dintre cursurile de manichiura din Bacău vei fi deprins toate abilitățile și cunoștințele necesare pentru a onora cu brio oricare provocare. Experiența și devotamentul trainerului își vor spune cuvântul în fiecare etapă de lucru, unde vei beneficia de explicații, demonstrații, îndrumare și feedback constant pentru a te perfecționa.

Totodată, ai șansa să descoperi noi tehnici de lucru pe care să le pui în practică până o descoperi pe cea care ți se potrivește, să lucrezi cu aparatură și instrumente de ultimă generație și să testezi o gamă variată de produse profesionale care te vor ajuta să obții rezultate impresionante.

Cum pot cursurile de manichiură cu gel din Bacău să te ajute în carieră?

Un curs acreditat este baza pentru a putea profesa în domeniul manichiurii, diploma fiind esențială pentru a intra în limitele legalității. Cu toate acestea, cursurile de unghii Ioana Diana îți asigură mult mai mult decât atât, oferindu-ți oportunitatea de a evolua rapid în carieră.

Dincolo de faptul că înveți teorii și tehnici diverse care te vor ajuta să materializezi orice solicitare a clientelor tale, aceste cursuri îți oferă contextul ideal pentru a te dezvolta ca profesionist. Creezi conexiuni cu traineri și alți cursanți pasionați, îți conturezi o identitate și înveți să o pui în valoare și să o promovezi prin intermediul propriilor canale de social media.

De asemenea, un curs de unghii cu gel în Bacău poate reprezenta rampa ta de lansare care îți deblochează oportunități variate de avansare în carieră, totul cu un efort de câteva zile de studiu intensiv în urma căruia vei asimila toate cunoștințele de care ai nevoie pentru a începe să faci performanță în domeniu.

Testimoniale de la cursante

Bargan Inga
Bargan Ingarecomandă
Read More
De când o urmăream pe Insta , mi-am propus sa ajung la ea la curs . Universul a lucrat in așa fel pentru mine , ca fix atunci când mi-am propus ,am si ajuns . Nu regret nici o clipa ca am fost la cursul de baza 1. Ce nu stiam , am invatat… ceea ce stiam , mi sa aprofundat ca informație . Cursurile online la fel , m’au invatat si ajutat mult . Iar încrederea cu care lucrezi , după ce ieși de la un curs de al Ioanei , nu se compara cu nimic . Vesela mereu si energica. Atat de mult ne’a plăcut de ea, de felul cum preda, ca ne’am propus sa venim in același format , la anul , la curs baza 2. Recomand cu drag
Lavinia Maria
Lavinia Mariarecomandă
Read More
Tocmai ce am completat toate cursurile online ale Ioanei si ce pot spun sunt numai lucruri de bine. Informatiile sunt complete si calitatea video este fenomenala! Desi am facut multe cursuri online, acesta nu se compara cu niciunul. Experienta si profesionalitatea Ioanei isi spun cuvantul. Sper sa fie cat mai multe, pentru ca le ADOR efectiv! Si cum ar zice ea, ”Bravo Ioana”
Miclaus Ramona
Miclaus Ramonarecomandă
Read More
Cursul o fost super, Ioana a explicat foarte clar si simplu si se asigura continuu sa vada daca am inteles ce ne explica. Ne-a facut sa ne simtim ca acasa si cu siguranta o sa fac si urmatoarele cursuri tot la ea😍
Tudor Silvia
Tudor Silviarecomandă
Read More
Super, cea mai buna!Explica super bineIti explica de 100 de ori pana inveti, super calma, cu un super vibe. Am invatat multe de la cursul ei.Si sigur voi mai veni la ea!Te adooorr❤
Previous
Next

Ioana Diana Mărisac

Eu sunt Ioana Diana, un om pasionat care a muncit mult să își contureze un stil unic de lucru și să pună bazele Academiei care are ca principal scop șlefuirea tuturor talentelor din domeniu. Nail tehnician cu peste șase ani de experiență, câștigătoare Grand Prix in cadrul competiției “Brilliant CUP 2021, cu 25 de cursuri fizice si peste 50 de cursuri online, am pus bazele acestor soluții complete de învățare pentru ca traseul tău în carieră să fie mult mai ușor.

Întrebări Frecvente pentru cursurile de manichiură cu gel:

În funcție de subiectul abordat și de gradul de intensitate, prețurile cursurilor pot varia între 3.000 și 4.000 de lei și includ, pe lângă suportul teoretic și îndrumarea mea constantă, toate consumabilele necesare pentru un proces de învățare complet, cât se poate de eficient.
La finalizarea fiecărui curs vei primi diplomă de participare, acreditată și recunoscută la nivel național, care va aduce plus valoare portofoliului tău profesional și te va ajuta să pui bazele unei cariere în domeniu.
Plata cursurilor se efectuează online, în momentul în care confirmi înscrierea, toate tranzacțiile fiind securizate prin 3-D Secure. Ai și posibilitatea să achiți doar un avans calculat individual, la momentul plasării comenzii, urmând ca restul sumei să fie acordată înainte de începerea propriu-zisă a cursului.
Majoritatea cursurilor de unghii cu gel fizice se susțin în Iași, în zona centrală. În ultimii ani însă, ne-am dezvoltat tot mai mult și putem propune cursuri în diferite orașe din țară și nu numai. Pentru a verifica disponibilitate, poți accesa pagina fiecărui curs și vei găsi lista de orașe din care te poți înscrie.
Înapoi
WhatsApp