Cursuri Unghii București

Primul pas spre o carieră de succes ca tehnician de unghii este absolvirea unui curs acreditat pe care îl poți urma acum și în București, alături de Ioana Diana. Documentezi teorii, descoperi secrete și îți consolidezi propria tehnică pentru a reda rezultate excepționale.

Cursuri de unghii disponibile în București

Ai ocazia să descoperi care este traseul ideal pentru a realiza o manichiură perfectă și în București. Ți-am pregătit diferite niveluri de învățare, atât pentru începători, cât și pentru avansați, cât și varii zone de discuție, de la norme de igienă și sterilizare, anatomia unghiei și alte tehnici de lucru, în așa fel încât să poți să te perfecționezi în sfera care te interesează.

De ce ar trebui sa participi la cursurile de unghii cu gel din București susținute de Ioana Diana?

Un curs profesional de manichiură este punctul de plecare spre a-ți dezvolta o carieră profitabilă în domeniu. Acum distanța nu mai reprezintă un obstacol și poți beneficia de toate avantajele unui curs fizic și în București. Experiența de peste șase ani în domeniu, premiile cu rezonanță câștigate și numeroasele cursuri susținute sunt principalele motive pentru care să alegi un curs de manichiură în București alături de Ioana Diana.

Am pregătit pentru tine un suport de curs detaliat, prezentări și demonstrații amănunțite care să acopere toate dedesubturile subiectului de discuție al cursului. În plus, vei putea pune în practică tot ce înveți și ai parte în permanență de îndrumarea și feedback-ul trainerului pentru a-ți perfecționa modalitatea de lucru și, în final, să fii pregătită să faci față oricărei provocări.

Cum te pot ajuta cursurile de manichiura din Bucuresti să-ți dezvolți cariera?

Cursurile de unghii cu gel în București sunt dezvoltate în așa fel încât să acopere toate componentele esențiale de lucru și să te pregătească să lucrezi perfect în orice condiții sau tehnici.

Dincolo felul în care teoria se îmbină cu practica și faptul că, în final, obții o diplomă care îți va deschide numeroase oportunități, urmarea unui curs te ajută să îți descoperi stilul de lucru și să îl pui în valoare. În plus, mai ai și alte beneficii:

De toate acestea și multe altele vei avea parte în cadrul cursurilor de manichiură cu gel în București disponibile.

Testimoniale de la cursante

Bargan Inga
Bargan Ingarecomandă
Read More
De când o urmăream pe Insta , mi-am propus sa ajung la ea la curs . Universul a lucrat in așa fel pentru mine , ca fix atunci când mi-am propus ,am si ajuns . Nu regret nici o clipa ca am fost la cursul de baza 1. Ce nu stiam , am invatat… ceea ce stiam , mi sa aprofundat ca informație . Cursurile online la fel , m’au invatat si ajutat mult . Iar încrederea cu care lucrezi , după ce ieși de la un curs de al Ioanei , nu se compara cu nimic . Vesela mereu si energica. Atat de mult ne’a plăcut de ea, de felul cum preda, ca ne’am propus sa venim in același format , la anul , la curs baza 2. Recomand cu drag
Lavinia Maria
Lavinia Mariarecomandă
Read More
Tocmai ce am completat toate cursurile online ale Ioanei si ce pot spun sunt numai lucruri de bine. Informatiile sunt complete si calitatea video este fenomenala! Desi am facut multe cursuri online, acesta nu se compara cu niciunul. Experienta si profesionalitatea Ioanei isi spun cuvantul. Sper sa fie cat mai multe, pentru ca le ADOR efectiv! Si cum ar zice ea, ”Bravo Ioana”
Miclaus Ramona
Miclaus Ramonarecomandă
Read More
Cursul o fost super, Ioana a explicat foarte clar si simplu si se asigura continuu sa vada daca am inteles ce ne explica. Ne-a facut sa ne simtim ca acasa si cu siguranta o sa fac si urmatoarele cursuri tot la ea😍
Tudor Silvia
Tudor Silviarecomandă
Read More
Super, cea mai buna!Explica super bineIti explica de 100 de ori pana inveti, super calma, cu un super vibe. Am invatat multe de la cursul ei.Si sigur voi mai veni la ea!Te adooorr❤
Previous
Next

Ioana Diana Mărisac

Eu sunt Ioana Diana, un om pasionat care a muncit mult să își contureze un stil unic de lucru și să pună bazele Academiei care are ca principal scop șlefuirea tuturor talentelor din domeniu. Nail tehnician cu peste șase ani de experiență, câștigătoare Grand Prix in cadrul competiției “Brilliant CUP 2021, cu 25 de cursuri fizice si peste 50 de cursuri online, am pus bazele acestor soluții complete de învățare pentru ca traseul tău în carieră să fie mult mai ușor.

Întrebări Frecvente pentru cursurile de manichiură cu gel:

În funcție de subiectul abordat și de gradul de intensitate, prețurile cursurilor pot varia între 3.000 și 4.000 de lei și includ, pe lângă suportul teoretic și îndrumarea mea constantă, toate consumabilele necesare pentru un proces de învățare complet, cât se poate de eficient.
La finalizarea fiecărui curs vei primi diplomă de participare, acreditată și recunoscută la nivel național, care va aduce plus valoare portofoliului tău profesional și te va ajuta să pui bazele unei cariere în domeniu.
Plata cursurilor se efectuează online, în momentul în care confirmi înscrierea, toate tranzacțiile fiind securizate prin 3-D Secure. Ai și posibilitatea să achiți doar un avans calculat individual, la momentul plasării comenzii, urmând ca restul sumei să fie acordată înainte de începerea propriu-zisă a cursului.
Majoritatea cursurilor de unghii cu gel fizice se susțin în Iași, în zona centrală. În ultimii ani însă, ne-am dezvoltat tot mai mult și putem propune cursuri în diferite orașe din țară și nu numai. Pentru a verifica disponibilitate, poți accesa pagina fiecărui curs și vei găsi lista de orașe din care te poți înscrie.
Înapoi
WhatsApp