Cursuri Manichiura Oradea

Manichiura perfectă este rezultatul talentului șlefuit prin multe ore de muncă, iar pasionații de beauty care își doresc să facă o carieră în domeniu au acum ocazia să își paveze traseul cu un curs de unghii în Oradea susținut de Ioana Diana Nail Trainer.

Cursuri de unghii disponibile în Oradea

Pentru că domeniul unghiilor cu gel este unul foarte vast care îmbină abilități tehnice cu înclinații artistice, cursurile de manichiură din Oradea aprofundează fiecare etapă de lucru pentru a te ajuta să obții rezultate excelente. Fie că ești începător sau avansat, vei găsi cel puțin un program care abordează subiecte de interes și care îți oferă acces la prezentări și exemplificări detaliate care te vor ajuta să îți însușești o tehnică ideală de lucru.

Pentru orașul Oradea vom avea cursuri disponibile începând cu anul 2024. Pentru mai multe infomații ne poți contacta la office@ioanadiananailtrainer.ro. Mulțumim pentru întelegere.

De ce ar trebui să participi la cursurile de unghii cu gel din Oradea susținute de Ioana Diana?

Dacă îți dorești să faci o carieră din manichiură, este important să aloci suficient timp pregătirii alături de un trainer cu experiență care să te ajute să ajungi la nivelul dorit. Cei peste șapte ani în care a fost manichiuristă, sutele de programe de instruire susținute fizic și online, recomandările vechilor cursante, dar și pasiunea pentru manichiură pe care o emană sunt principalele atuuri care o recomandă pe Ioana Diana pentru a-ți fi ghid în această aventură. De asemenea, cursurile sunt structurate în așa fel încât să facă învățarea cât mai simplă și atractivă, fiecare informație prezentată fiind susținută de exemplificări practice, abordare care te va ajuta să asimilezi mai ușor fiecare detaliu.

Cum te pot ajuta cursurile de manichiură din Oradea să te perfecționezi în carieră?

Finalizarea unui curs de manichiură acreditat este condiția principală pentru a putea profesa în domeniu, însă Ioana Diana îți garantează și performanță la cel mai înalt nivel. Dincolo de faptul că te ajută să îți perfecționezi tehnica și îți oferă acces spre metode variate de lucru, cursurile de unghii oferite de Ioana Diana îți oferă o viziune mai amplă asupra domeniului și te ajută să pui bazele propriei afaceri în manichiură. Teoria se îmbină cu practica într-un mod cât mai armonios în așa fel încât să poți să onorezi cu brio orice solicitare, indiferent de cât de dificilă sau atipică ar fi.

Nu în ultimul rând, în cadrul cursului înveți să lucrezi cu oameni, să comunici și să fii atent la nevoile clientelor, să asiguri un ambient plăcut și să le determini să se întoarcă de fiecare dată pentru că un client fidel este secretul unei afaceri de succes.

Testimoniale de la cursante

Bargan Inga
Bargan Ingarecomandă
Read More
De când o urmăream pe Insta , mi-am propus sa ajung la ea la curs . Universul a lucrat in așa fel pentru mine , ca fix atunci când mi-am propus ,am si ajuns . Nu regret nici o clipa ca am fost la cursul de baza 1. Ce nu stiam , am invatat… ceea ce stiam , mi sa aprofundat ca informație . Cursurile online la fel , m’au invatat si ajutat mult . Iar încrederea cu care lucrezi , după ce ieși de la un curs de al Ioanei , nu se compara cu nimic . Vesela mereu si energica. Atat de mult ne’a plăcut de ea, de felul cum preda, ca ne’am propus sa venim in același format , la anul , la curs baza 2. Recomand cu drag
Lavinia Maria
Lavinia Mariarecomandă
Read More
Tocmai ce am completat toate cursurile online ale Ioanei si ce pot spun sunt numai lucruri de bine. Informatiile sunt complete si calitatea video este fenomenala! Desi am facut multe cursuri online, acesta nu se compara cu niciunul. Experienta si profesionalitatea Ioanei isi spun cuvantul. Sper sa fie cat mai multe, pentru ca le ADOR efectiv! Si cum ar zice ea, ”Bravo Ioana”
Miclaus Ramona
Miclaus Ramonarecomandă
Read More
Cursul o fost super, Ioana a explicat foarte clar si simplu si se asigura continuu sa vada daca am inteles ce ne explica. Ne-a facut sa ne simtim ca acasa si cu siguranta o sa fac si urmatoarele cursuri tot la ea😍
Tudor Silvia
Tudor Silviarecomandă
Read More
Super, cea mai buna!Explica super bineIti explica de 100 de ori pana inveti, super calma, cu un super vibe. Am invatat multe de la cursul ei.Si sigur voi mai veni la ea!Te adooorr❤
Previous
Next
Înapoi
WhatsApp