Despre mine

Eu sunt Ioana Diana Mărisac, cea care îți va dezvălui toate secretele din spatele manichiurii cu gel perfecte și totodată cea care te va ajuta să îți dezvolți propria tehnică de lucru pentru a obține de fiecare dată rezultate excepționale.

De ce să lucrezi cu mine?

Sunt Mărisac Ioana Diana, fondator al școlii acreditate ANC Ioana Diana Nail Trainer și cu o experiență de 7 ani în domeniul manichiurii îmi doresc să îți împărtășesc totul în cel mai simplu și corect mod, astfel încât să lucrezi zilnic cu cel mai mare drag.

Am fost tehnician 6 ani și pot să spun că în munca cu clienții, cel mai important este profesionalismul împreună cu atmosfera sau vibe-ul bun și aici am multe lucruri să te învăț. 

Am dotat mesele de manichiura cu cele mai performante aspiratoare incorporabile si cele mai bune freze pentru a ajuta cursanții sa lucreze cu ușurintă. Totodata a fost extrem de important pentru mine ca design-un de interior sa creeze cursanților mei o experiența de neuitat si o atmosfera relaxanta. Acum fiind trainer, abia aștept sa imi îndrum cursanții in fiecare pas pe care îl fac, sunt aici pentru voi!

Brandul Manifest PRO

Pentru că acest domeniu este extrem de vast și mereu mi-am dorit cea mai bună calitate a produselor, împreuna cu Ana Moruz, fondatoare Creative Nails, am creat Manifest Pro. Produse PREMIUM pe care mi-aș fi dorit să le am cât eram tehnician, însă acum pot să îmi transmit experiența prin ele și voi puteți simți perfecțiunea.

Ne dorim o creștere treptată cu produse ideale pentru a vă ușura munca.

Acesta este visul nostru!

Înapoi
WhatsApp