Modele de unghii scurte – Peste 30+ de idei si modele

O manichiură îngrijită va fi întotdeauna apreciată, dar știi și tu că nu e ușor să obții unghii perfecte folosind ojă clasică, mai ales dacă ești o adevărată gospodină. Cu atât de multe treburi casnice, e greu să îți menții unghiile intacte mai mult de două zile.

Pe de altă parte, unghiile cu gel sau unghiile realizate cu ojă semi-permanentă sunt caracterizate de două mari avantaje: rezistență îndelungată și estetică personalizată. În plus, gelul se potrivește perfect atât pentru unghiile scurte, cât și pentru cele lungi. Ne vom opri, în acest articol, asupra modelelor de unghii scurte. Acestea sunt deosebit de confortabile și foarte ușor de întreținut.

De ce să optezi pentru unghii scurte cu gel?

Poți opta pentru diferite modele de unghii scurte cu gel dacă ești o persoană activă acasă, dacă unghiile lungi te incomodează la birou sau dacă urmează să pleci în vacanță și ai nevoie de mai multă lejeritate. În general, doamnele și domnișoarele tind să creadă că doar modelele lungi exprimă eleganță și feminitate, dar realitatea este diferită. Descoperă, în cele ce urmează, magia modelelor de unghii cu gel scurte!

Modele de unghii scurte

Pentru început, trebuie să știi că există numeroase modele de unghii scurte și că, în realitate, frumusețea manichiurii este dată de modelul și culorile alese, nu de lungimea unghiilor. În plus, menținerea unghiilor scurte ajută și la păstrarea sănătății acestora. Uneori, cele lungi pot fi ușor mai sensibile și predispuse la exfoliere. Apoi, pe lângă confort și sănătate, dacă optezi pentru diferite modele de unghii mici, vei elimina și riscul de a te accidenta sau de a răni persoanele din jur. Ai observat că proaspetele mămici renunță, pentru o perioadă, la unghiile lungi și ascuțite? Acest lucru se întâmplă datorită faptului că își doresc să elimine orice risc de accidentare. În plus, păstrându-ți manichiura scurtă, poți combina culorile și modelele, exact așa cum o făceai înainte.


Modele de unghii scurte cu gel

Așa cum spuneam mai sus, unghiile cu gel sunt foarte rezistente. Astfel, nu va trebui să-ți faci griji în privința deteriorării, fiind necesar doar să mergi la întreținere la fiecare 3 – 4 săptămâni. Apoi, în ceea ce privește modelele de unghii scurte cu gel, ai la dispoziție numeroase alternative, de la cele mai discrete, până la cele mai sofisticate.

În acest sens, poți opta fie pentru clasicul nude ori pentru nuanțe calde de roze, fie pentru culori excentrice cu decorațiuni, precum: pietricele, perluțe sau diferite alte accesorii care te atrag. Nu există o regulă în privința culorilor abordate, fiind indicat să porți doar ceea ce te definește și ceea ce te face să te simți bine în pielea ta.

Modele de unghii mici

Pentru că există o mulțime de variante de unghii cu gel scurte, îți propunem să încerci inclusiv manichiura ombre sau în degrade. Indiferent de forma unghiei, astfel de modele se potrivesc în orice sezon și pot fi completate de diferite elemente de design, precum: glitter, pietricele colorate sau alte decorațiuni.

Sigur că poți opta și pentru variantele simple, realizate doar din geluri colorate, folosind nuanțele care se potrivesc cel mai bine cu personalitatea ta. Pe de altă parte, ar trebui să încerci nuanțele pastelate în sezonul cald și variantele de maro în sezonul rece. S-ar putea să-ți placă atât de mult, încât îți va fi greu să te întorci la culorile pe care le foloseai înainte. De altfel, e chiar recomandat să încerci cât mai multe culori. În acest fel, vei ști care sunt preferatele tale și care se potrivesc perfect cu tonul pielii.

Modele de unghii pătrate scurte

O variantă excelentă pentru doamnele și domnișoarele care preferă confortul și lejeritatea oferite de o manichiură clasică este reprezentată de modelele de unghii scurte pătrate. Acestea oferă mâinilor un aspect simplu și elegant, fiind o opțiune atemporală care poate fi potrivită atât pentru ocazii speciale, cât și pentru rutina de zi cu zi.

În general, femeile care poartă unghii scurte și pătrate apreciază stilul subtil și rafinat. Vei observa și că miresele preferă astfel de opțiuni atât pentru unghiile french, cât și pentru cele pline, realizate în nuanțe de alb lăptos ori nude. De altfel, culorile vesele se potrivesc excelent cu unghiile mici și trebuie să încerci măcar o dată în sezonul cald nuanțele de neon.

Modele de unghii scurte în stil french

Interesant este și faptul că există numeroase modele de unghii frech, potrivite pentru fiecare sezon în parte. Astfel că poți opta pentru stilul clasic, realizat în nuanțe plăcute de alb pentru evenimentele formale sau pentru stilul jucăuș, realizat în nuanțe pastelate, accesorizate cu diferite elemente de design.

Poți alege a doua variantă în sezonul cald sau atunci când vrei să-ți îmbunătățești starea de spirit. De altfel, atât culorile calde, cât și cele excentrice se potrivesc de minune pe modelele de unghii migdală scurte. Trebuie să încerci și această variantă! Sigur o să-ți placă.

Modele de unghii scurte în formă rotundă

Trebuie să știi și că modelele de unghii mici rotunde reprezintă o altă opțiune clasică și populară în rândul iubitoarelor de frumos. Delicate și feminine, unghiile scurte și rotunde pot sublinia eleganța naturala a mâinilor, fiind și foarte ușor de întreținut.

Forma se obține rapid, fiind destul de simplu să tai și să pilești vârfurile cu o curbură ușoară, formă care urmează, de fapt, linia naturală a unghiei. În ceea ce privește modelele de unghii cu gel rotunde scurte, ai la dispoziție numeroase opțiuni cromatice și elemente de design care să completeze manichiura perfectă.

Modele de unghii scurte negre

Vorbind tot despre nuanțe și opțiunile disponibile în materie de design, poți lua în calcul și unghiile negre scurte – o declarație de stil, rafinament și eleganță. Acestea se potrivesc atât pentru evenimentele speciale, cât și pentru manichiura zilnică. De altfel, negrul este o opțiune ideală pentru momentele în care nu ai suficientă inspirație, dar trebuie să aduci un mic refresh manichiurii tale.

Fie că alegi modele de unghii balerină scurte, rotunde sau pătrate, negrul este o opțiune excelentă care se potrivește cu orice ținută. În plus, culorile întunecate oferă și baza perfecta pentru diferite modele îndrăznețe. Poți adăuga, de exemplu, linii metalice, glitter sau alte decorațiuni personalizate.

Unghii cu gel scurte

Așa cum ai înțeles, dacă apreciezi stilul clasic și lejer, poți opta pentru unghii scurte în modele diferite. Gelul este cunoscut pentru durabilitate, oferind o protecție suplimentară unghiei tale. Fiind scurte, unghiile îți vor oferi mai mult confort la birou, dar mai ales în activitățile casnice. Apoi, e de la sine înțeles că o manichiură scurtă se poate îngriji mai ușor, indiferent de modelul ales.

De altfel, poți opta pentru modele french de unghii scurte sau pentru modele pline, în nuanțele preferate, în funcție de anotimp. Posibilitățile sunt nenumărate atât în ceea ce privește nuanța, cât și forma aleasă.

Unghii cu gel pătrate mici

Pe de altă parte, o opțiune populară în rândul femeilor din întreaga lume este reprezentată de unghiile cu gel pătrate mici. Unghiile sunt tăiate cât mai scurt, pilite într-o formă pătrată, cu colțurile ascuțite. Această manichiură poate oferi unghiilor tale un aspect simplu și elegant, fiind și foarte ușor de întreținut. În ceea ce privește avantajele, trebuie să menționăm: un aspect îngrijit, versatilitate, rezistență îndelungată și întreținere ușoară.

Odată ce începi să porți unghii mici, vei observa ca activitățile tale de zi cu zi vor fi mult mai ușor de realizat. Reține și faptul că unghiile pătrate oferă o rezistență mult mai mare structurii, fiind mai greu să le ciobești la colțuri. Forma poate să ofere degetelor un aspect alungit, fiind preferată mai ales de personale cu tonuri deschise ale pielii. De remarcat este și faptul că astfel de modele se agață mai greu în haine sau alte obiecte, făcându-ți rutina de zi cu zi mult mai confortabilă.

Desigur, pentru a menține aspectul și rezistența acestora, este important să îți programez sesiuni regulate de întreținere. În acest fel, te poți asigura ca unghiile tale sunt în continuare frumoase și, mai ales, sănătoase. Oferă o atenție deosebită și îndepărtării gelului!

Modele de unghii scurte semi-permanente

O altă opțiune preferată de tot mai multe doamne și domnișoare este reprezentată de oja semi- permanentă. Există o mulțime de modele de unghii semi scurte pe care le poți aborda în funcție de preferințe, dar și în funcție de sezon. Primăvara poți opta pentru nuanțe pastelate și pentru floricele ca elemente decorative, iar vara poți alege nuanțe neon sau elemente marine aplicate, de diferite alte culori calde. Toamne este momentul în care poți aborda o paletă cromatică mai închisă, iar pe timp de iarnă poți alege cele mai jucăușe elemente de sezon, glitter și alte detalii de design.

Cum poți învăța să faci și tu modele de unghii cu gel scurte?

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre și vrei să obții aceleași rezultate atât pentru tine, cât și pentru prietenele tale, atunci te invităm să participi la cursurile de unghii în format fizic. Vei învăța despre tehnica de aplicare și îndepărtare a gelului, despre tehnica de construcție a unghiei, dar și despre combinarea culorilor și accesorizare. De altfel, vei dobândi numeroase cunoștințe despre igienă, siguranță, dar și despre comunicarea cu clientele.

Pentru mai mult confort și rapiditate, poți opta și pentru cursuri de unghii cu gel online. Astfel, vei dobândi experiența și cunoștințele necesare chiar din confortul casei tale. Măsurile de igienă și tehnicile de modelare sau realizare a construcțiilor îți vor fi prezentate cu lux de amănunte, prin intermediul platformei create special pentru cursantele noastre.

Distribuie:
Follow us:
Newsletter

Comments are closed

Înapoi
WhatsApp