Curs dedicat persoanelor care lucreaza deja in domeniu.

Strong Tehnician Edition

Am creat acest curs tocmai pentru acele momente în salon când crezi că nu o să îți iasă nimic bine.

Ei bine, dacă ai ajuns să citești această descriere, înseamnă că îți dorești și tu să fii „Strong Tehnician” și ai ajuns unde trebuie!

La ce mă refer prin „strong”? Un astfel de tehnician este în stare să transforme o mână nu tocmai wow, în ceva WOW.

Din unghii trapezoidala cu hiperhidroză trebuie să realizeze un ultraslim rapid și super pentru că a noastră clientă este pretențioasă.

Din unghii late și mici, trebuie să realizeze o construcție de pătrat arcuit superbă pentru că clienta are banchetul și tot așa.

Am creat acest curs tocmai pentru acele momente în salon cand crezi că nu o să îți iasă nimic bine. Așadar modelele pe care vei lucra vor avea hiperhidroză, unghii mici, late, trapezoidala, ori prea convexe și tot așa. Vreau din astfel de mâini să le transformăm în mâini de revistă, chiar dacă stăm 2 ore la poze. Hai să citești programa!

PS: Vei fi verificată cu lupa macro.

Ce vei realiza în fiecare zi:

Materiale Necesare

Înscrie-te la cursul Strong Tehnician Edition

2.000,00 lei2.200,00 lei

⚠️Curs dedicat persoanelor care lucreaza deja in domeniu.

*Dacă îți dorești să faci cursul acesta în orașul tău, poți să fii organizator și să beneficiezi de foarte multe avantaje, printre care și o reducere mare a cursului, contactează-mă pentru mai multe detalii.

Solicitare personalizată

Vrei ca următorul Curs să aibă loc în orașul tău? Completează formularul de mai jos și voi ține cont de solicitarea ta.

De asemenea, dacă îți dorești să faci cursul acesta în orașul tău, poți să fii organizator și să beneficiezi de foarte multe avantaje, printre care și o reducere mare a cursului, contactează-mă pentru mai multe detalii.

Înapoi
WhatsApp