Cursuri Unghii Brasov

Secretul manichiurii perfecte stă în spatele a multe ore de muncă și documentare. Pentru că vorbim mai mult de un rezultat, ne dorim soluții personalizate adaptate nevoilor și tipologiilor de unghii ale clientelor noastre, iar pentru a învăța totul te invit la unul dintre cursurile specializate de unghii cu gel, acum și în Brașov.

Cursuri de unghii disponibile în Brașov

Domeniul manichiurii este vast, pavat cu multe secrete și detalii care fac diferența între un rezultat aproape de perfecțiune și unul care suportă îmbunătățiri. Cursurile de unghii cu gel susținute în Brașov aprofundează fiecare etapă din proces, propune teorii și exemplificări pentru situații diverse cu care te vei confrunta în practică, în așa fel încât să poți materializa orice solicitare și să depășești nivelul așteptărilor.

De ce ar trebui să participi la cursurile de unghii cu gel din Brașov susținute de nail trainerul Ioana Diana?

Experiența de peste șase ani, zecile de programe susținute atât fizic, cât și online, profesionalismul și recomandările din partea fostelor cursante sunt principalele motive pentru care ar trebui să urmezi un astfel de curs. Te vei simți ca în cadrul unui curs 1 la 1, dat fiind faptul că vei avea în permanență atenția trainerului care îți va explica, arăta și te va îndruma la fiecare pas, până ajungi să te perfecționezi.

În plus, structura cursului susținut în Brașov este una foarte ofertantă, dar fiind faptul că fiecare teorie prezentată este însoțită de o demonstrație practică, pentru a-ți fi cât mai ușor să înțelegi și să asimilezi. Fie că ești începătoare sau avansată, un curs fizic de unghii în Brașov îți va deschide noi orizonturi și te va ajuta să evoluezi fulminant în doar câteva zile de studiu intens.

Cum pot cursurile de manichiură din Brașov să te ajute în carieră?

Un curs acreditat în domeniu este cheia spre a consolida o carieră de succes, absența diplomei făcând imposibilă practicarea. Cursurile de unghii cu gel din Brașov dezvoltate de Ioana Diana se doresc a-ți oferi mult mai mult. Îți vor fi cultivate viziunea, creativitatea, meticulozitatea, răbdarea, totul în timp ce orizontul teoretic se lărgește și practica se perfecționează.

Un astfel de program deschide uși și te pregătește să faci față tuturor provocărilor de care te vei lovi în practica de zi cu zi.

Teoria se împletește cu tehnica și în acest mod înțelegi și aplici mult mai ușor tot ce înveți. Testezi aparaturi noi, descoperi produse și personalizezi modalități de lucru, în așa fel încât, la final, să ai propria identitate de tehnician de unghii pe care vei ști cum să o promovezi și să o pui în valoare datorită faptului că ai ales să urmezi un astfel de curs.

Testimoniale de la cursante

Bargan Inga
Bargan Ingarecomandă
Read More
De când o urmăream pe Insta , mi-am propus sa ajung la ea la curs . Universul a lucrat in așa fel pentru mine , ca fix atunci când mi-am propus ,am si ajuns . Nu regret nici o clipa ca am fost la cursul de baza 1. Ce nu stiam , am invatat… ceea ce stiam , mi sa aprofundat ca informație . Cursurile online la fel , m’au invatat si ajutat mult . Iar încrederea cu care lucrezi , după ce ieși de la un curs de al Ioanei , nu se compara cu nimic . Vesela mereu si energica. Atat de mult ne’a plăcut de ea, de felul cum preda, ca ne’am propus sa venim in același format , la anul , la curs baza 2. Recomand cu drag
Lavinia Maria
Lavinia Mariarecomandă
Read More
Tocmai ce am completat toate cursurile online ale Ioanei si ce pot spun sunt numai lucruri de bine. Informatiile sunt complete si calitatea video este fenomenala! Desi am facut multe cursuri online, acesta nu se compara cu niciunul. Experienta si profesionalitatea Ioanei isi spun cuvantul. Sper sa fie cat mai multe, pentru ca le ADOR efectiv! Si cum ar zice ea, ”Bravo Ioana”
Miclaus Ramona
Miclaus Ramonarecomandă
Read More
Cursul o fost super, Ioana a explicat foarte clar si simplu si se asigura continuu sa vada daca am inteles ce ne explica. Ne-a facut sa ne simtim ca acasa si cu siguranta o sa fac si urmatoarele cursuri tot la ea😍
Tudor Silvia
Tudor Silviarecomandă
Read More
Super, cea mai buna!Explica super bineIti explica de 100 de ori pana inveti, super calma, cu un super vibe. Am invatat multe de la cursul ei.Si sigur voi mai veni la ea!Te adooorr❤
Previous
Next

Ioana Diana Mărisac

Eu sunt Ioana Diana, un om pasionat care a muncit mult să își contureze un stil unic de lucru și să pună bazele Academiei care are ca principal scop șlefuirea tuturor talentelor din domeniu. Nail tehnician cu peste șase ani de experiență, câștigătoare Grand Prix in cadrul competiției “Brilliant CUP 2021, cu 25 de cursuri fizice si peste 50 de cursuri online, am pus bazele acestor soluții complete de învățare pentru ca traseul tău în carieră să fie mult mai ușor.

Întrebări Frecvente pentru cursurile de manichiură cu gel:

În funcție de subiectul abordat și de gradul de intensitate, prețurile cursurilor pot varia între 3.000 și 4.000 de lei și includ, pe lângă suportul teoretic și îndrumarea mea constantă, toate consumabilele necesare pentru un proces de învățare complet, cât se poate de eficient.
La finalizarea fiecărui curs vei primi diplomă de participare, acreditată și recunoscută la nivel național, care va aduce plus valoare portofoliului tău profesional și te va ajuta să pui bazele unei cariere în domeniu.
Plata cursurilor se efectuează online, în momentul în care confirmi înscrierea, toate tranzacțiile fiind securizate prin 3-D Secure. Ai și posibilitatea să achiți doar un avans calculat individual, la momentul plasării comenzii, urmând ca restul sumei să fie acordată înainte de începerea propriu-zisă a cursului.
Majoritatea cursurilor de unghii cu gel fizice se susțin în Iași, în zona centrală. În ultimii ani însă, ne-am dezvoltat tot mai mult și putem propune cursuri în diferite orașe din țară și nu numai. Pentru a verifica disponibilitate, poți accesa pagina fiecărui curs și vei găsi lista de orașe din care te poți înscrie.
Înapoi
WhatsApp