Cursuri Unghii cu Gel

Transform─â-╚Ťi pasiunea ├«ntr-o carier─â de succes!

Am dezvoltat pentru tine un portofoliu vast de cursuri de unghii cu gel care s─â-╚Ťi serveasc─â drept ghid pentru a ├«nv─â╚Ťa toate secretele unei manichiuri perfecte, de la modalitatea corect─â de preg─âtire a unghiei ╚Öi p├ón─â la dob├óndirea unor tehnici variate care s─â te ajute s─â ob╚Ťii rezultate impecabile cu fiecare lucrare.

Ce beneficii ai dac─â participi la cursurile de manichiur─â?

Cursurile de unghii fizice ╚Ťinute de Ioana Diana

Manichiura ideal─â este influen╚Ťat─â de foarte multe aspecte, de la tipologia unghiei, la rezultatul dorit, ╚Öi tocmai de aceea este important s─â cuno╚Öti toate secretele din spate care s─â te ajute s─â creezi efectul care te aduce c├ót mai aproape de perfec╚Ťiune. Te a╚Ötept cu patru cursuri complete, fiecare trat├ónd subiecte de maxim─â importan╚Ť─â, dintre care s─â ├«l alegi pe cel care acoper─â zona ta de interes:

Testimoniale de la cursante

Ioana Diana Nail Trainer a deschis orizonturi ├«n domeniu ╚Öi a pavat drumul spre cariere de succes pentru zeci de cursante care acum se m├óndresc cu propriile afaceri. Iat─â ce spun acestea despre ├«ntreaga experien╚Ť─â a cursurilor, fizice sau online, urmate al─âturi de Ioana Diana:
Bargan Inga
Bargan Ingarecomand─â
Read More
De c├ónd o urm─âream pe Insta , mi-am propus sa ajung la ea la curs . Universul a lucrat in a╚Öa fel pentru mine , ca fix atunci c├ónd mi-am propus ,am si ajuns . Nu regret nici o clipa ca am fost la cursul de baza 1. Ce nu stiam , am invatatÔÇŽ ceea ce stiam , mi sa aprofundat ca informa╚Ťie . Cursurile online la fel , mÔÇÖau invatat si ajutat mult . Iar ├«ncrederea cu care lucrezi , dup─â ce ie╚Öi de la un curs de al Ioanei , nu se compara cu nimic . Vesela mereu si energica. Atat de mult neÔÇÖa pl─âcut de ea, de felul cum preda, ca neÔÇÖam propus sa venim in acela╚Öi format , la anul , la curs baza 2. Recomand cu drag
Lavinia Maria
Lavinia Mariarecomand─â
Read More
Tocmai ce am completat toate cursurile online ale Ioanei si ce pot spun sunt numai lucruri de bine. Informatiile sunt complete si calitatea video este fenomenala! Desi am facut multe cursuri online, acesta nu se compara cu niciunul. Experienta si profesionalitatea Ioanei isi spun cuvantul. Sper sa fie cat mai multe, pentru ca le ADOR efectiv! Si cum ar zice ea, ÔÇŁBravo IoanaÔÇŁ
Miclaus Ramona
Miclaus Ramonarecomand─â
Read More
Cursul o fost super, Ioana a explicat foarte clar si simplu si se asigura continuu sa vada daca am inteles ce ne explica. Ne-a facut sa ne simtim ca acasa si cu siguranta o sa fac si urmatoarele cursuri tot la ea­čśŹ
Tudor Silvia
Tudor Silviarecomand─â
Read More
Super, cea mai buna!Explica super bineIti explica de 100 de ori pana inveti, super calma, cu un super vibe. Am invatat multe de la cursul ei.Si sigur voi mai veni la ea!Te adooorrÔŁĄ
Previous
Next

Ioana Diana M─ârisac

Eu sunt Ioana Diana, un om pasionat care a muncit mult s─â ├«╚Öi contureze un stil unic de lucru ╚Öi s─â pun─â bazele Academiei care are ca principal scop ╚Ölefuirea tuturor talentelor din domeniu. Nail tehnician cu peste ╚Öase ani de experien╚Ť─â, c├ó╚Ötig─âtoare Grand Prix in cadrul competi╚Ťiei ÔÇťBrilliant CUP 2021, cu 25 de cursuri fizice si peste 50 de cursuri online, am pus bazele acestor solu╚Ťii complete de ├«nv─â╚Ťare pentru ca traseul t─âu ├«n carier─â s─â fie mult mai u╚Öor.

Întrebări Frecvente pentru cursurile de manichiură cu gel:

├Än func╚Ťie de subiectul abordat ╚Öi de gradul de intensitate, pre╚Ťurile cursurilor pot varia ├«ntre 3.000 ╚Öi 4.000 de lei ╚Öi includ, pe l├óng─â suportul teoretic ╚Öi ├«ndrumarea mea constant─â, toate consumabilele necesare pentru un proces de ├«nv─â╚Ťare complet, c├ót se poate de eficient.
La finalizarea fiec─ârui curs vei primi diplom─â de participare, acreditat─â ╚Öi recunoscut─â la nivel na╚Ťional, care va aduce plus valoare portofoliului t─âu profesional ╚Öi te va ajuta s─â pui bazele unei cariere ├«n domeniu.
Plata cursurilor se efectueaz─â online, ├«n momentul ├«n care confirmi ├«nscrierea, toate tranzac╚Ťiile fiind securizate prin 3-D Secure. Ai ╚Öi posibilitatea s─â achi╚Ťi doar un avans calculat individual, la momentul plas─ârii comenzii, urm├ónd ca restul sumei s─â fie acordat─â ├«nainte de ├«nceperea propriu-zis─â a cursului.
Majoritatea cursurilor de unghii cu gel fizice se sus╚Ťin ├«n Ia╚Öi, ├«n zona central─â. ├Än ultimii ani ├«ns─â, ne-am dezvoltat tot mai mult ╚Öi putem propune cursuri ├«n diferite ora╚Öe din ╚Ťar─â ╚Öi nu numai. Pentru a verifica disponibilitate, po╚Ťi accesa pagina fiec─ârui curs ╚Öi vei g─âsi lista de ora╚Öe din care te po╚Ťi ├«nscrie.
Înapoi
WhatsApp