Cursuri Unghii cu Gel

Transform─â-╚Ťi pasiunea ├«ntr-o carier─â de succes!

Am dezvoltat pentru tine un portofoliu vast de cursuri de unghii cu gel care s─â-╚Ťi serveasc─â drept ghid pentru a ├«nv─â╚Ťa toate secretele unei manichiuri perfecte, de la modalitatea corect─â de preg─âtire a unghiei ╚Öi p├ón─â la dob├óndirea unor tehnici variate care s─â te ajute s─â ob╚Ťii rezultate impecabile cu fiecare lucrare.

Ce beneficii ai dac─â participi la cursurile de manichiur─â?

Cursurile de unghii fizice ╚Ťinute de Ioana Diana

Manichiura ideal─â este influen╚Ťat─â de foarte multe aspecte, de la tipologia unghiei, la rezultatul dorit, ╚Öi tocmai de aceea este important s─â cuno╚Öti toate secretele din spate care s─â te ajute s─â creezi efectul care te aduce c├ót mai aproape de perfec╚Ťiune. Te a╚Ötept cu patru cursuri complete, fiecare trat├ónd subiecte de maxim─â importan╚Ť─â, dintre care s─â ├«l alegi pe cel care acoper─â zona ta de interes:

Testimoniale de la cursante

Ioana Diana Nail Trainer a deschis orizonturi ├«n domeniu ╚Öi a pavat drumul spre cariere de succes pentru zeci de cursante care acum se m├óndresc cu propriile afaceri. Iat─â ce spun acestea despre ├«ntreaga experien╚Ť─â a cursurilor, fizice sau online, urmate al─âturi de Ioana Diana:

Ioana Diana M─ârisac

Eu sunt Ioana Diana, un om pasionat care a muncit mult s─â ├«╚Öi contureze un stil unic de lucru ╚Öi s─â pun─â bazele Academiei care are ca principal scop ╚Ölefuirea tuturor talentelor din domeniu. Nail tehnician cu peste ╚Öase ani de experien╚Ť─â, c├ó╚Ötig─âtoare Grand Prix in cadrul competi╚Ťiei ÔÇťBrilliant CUP 2021, cu 25 de cursuri fizice si peste 50 de cursuri online, am pus bazele acestor solu╚Ťii complete de ├«nv─â╚Ťare pentru ca traseul t─âu ├«n carier─â s─â fie mult mai u╚Öor.

Întrebări Frecvente pentru cursurile de manichiură cu gel:

├Än func╚Ťie de subiectul abordat ╚Öi de gradul de intensitate, pre╚Ťurile cursurilor pot varia ├«ntre 3.000 ╚Öi 4.000 de lei ╚Öi includ, pe l├óng─â suportul teoretic ╚Öi ├«ndrumarea mea constant─â, toate consumabilele necesare pentru un proces de ├«nv─â╚Ťare complet, c├ót se poate de eficient.
La finalizarea fiec─ârui curs vei primi diplom─â de participare, acreditat─â ╚Öi recunoscut─â la nivel na╚Ťional, care va aduce plus valoare portofoliului t─âu profesional ╚Öi te va ajuta s─â pui bazele unei cariere ├«n domeniu.
Plata cursurilor se efectueaz─â online, ├«n momentul ├«n care confirmi ├«nscrierea, toate tranzac╚Ťiile fiind securizate prin 3-D Secure. Ai ╚Öi posibilitatea s─â achi╚Ťi doar un avans calculat individual, la momentul plas─ârii comenzii, urm├ónd ca restul sumei s─â fie acordat─â ├«nainte de ├«nceperea propriu-zis─â a cursului.
Majoritatea cursurilor de unghii cu gel fizice se sus╚Ťin ├«n Ia╚Öi, ├«n zona central─â. ├Än ultimii ani ├«ns─â, ne-am dezvoltat tot mai mult ╚Öi putem propune cursuri ├«n diferite ora╚Öe din ╚Ťar─â ╚Öi nu numai. Pentru a verifica disponibilitate, po╚Ťi accesa pagina fiec─ârui curs ╚Öi vei g─âsi lista de ora╚Öe din care te po╚Ťi ├«nscrie.