Cursuri Unghii Timișoara

Pentru persoanele pasionate de beauty, finalizarea unui curs de manichiură acreditat este esențial pentru a putea profesa, motiv pentru care ai posibilitatea să participi la un curs de unghii fizic susținut de Diana Ioana Nail Trainer acum și în Timișoara.

Cursuri de unghii disponibile în Timișoara

Pentru a veni în întâmpinarea tuturor nevoilor celor care vor să participe la cursurile fizice din Timișoara, am stabilit o gamă largă de subiecte abordate, de la noțiuni de bază și până la tehnici specifice de lucru. În acest mod, fie că ești începător sau avansat, vei putea profita din plin de informațiile oferite în cadrul cursului și să te perfecționezi pe palierul dorit.

Curs Bază Level 2

3.000,00 lei3.500,00 lei Selectează
Pentru orașul Timișoara vom avea cursuri disponibile începând cu anul 2024. Pentru mai multe infomații ne poți contacta la office@ioanadiananailtrainer.ro. Mulțumim pentru întelegere.

De ce ar trebui să participi la cursurile de unghii cu gel din Timișoarai susținute de Ioana Diana?

Deși există numeroase cursuri de manichiură în Timișoara, Ioana Diana vine cu o abordare nouă și fresh, prin care fiecare cursant beneficiază de atenție deplină, îndrumare și corecție la fiecare pas. Experiența de peste șapte ani în domeniul manichiurii, titlurile câștigate, energia debordantă, dar și pasiunea puternică pentru unghii te vor convinge că merită să urmezi un curs susținut de ea.

Cursurile sunt acreditate, foarte bine detaliate și structurate pentru a parcurge fiecare aspect esențial al domeniului și subiectului studiat, în așa fel încât, la finalizarea acestuia, să fii pregătită să realizezi unghii perfecte cu drag și din pasiune pentru manichiură.

Cum te pot ajuta cursurile de manichiură din Timișoara să te perfecționezi în carieră?

Cursurile oferite de Ioana Diana sunt organizate într-un mod în care simți că iei parte la sesiuni de perfecționare 1 la 1, datorită faptului că vei avea parte mereu de îndrumare și corectare, pentru a obține rezultate excelente.

Finalizarea cursului de unghii cu gel în Timișoara este calea sigură și rapidă către o carieră de succes în domeniu pe care vei învăța cum să o gestionezi încă de la prima sesiunede curs. Ioana Diana îți prezintă, pe lângă tehnici și proceduri de realizare a unghiei perfecte, și modalități de consolidare și promovare a unei afaceri, facilitându-ți drumul spre succes.

Vei învăța de la zero fiecare etapă de lucru, vei afla secrete și noi tehnici care îți vor simplifica munca și, cel mai important, vei lua contact cu diferite tipologii de unghii și cliente, în așa fel încât după absolvire să fii pregătită să faci față oricărei provocări.

Testimoniale de la cursante

Bargan Inga
Bargan Ingarecomandă
Read More
De când o urmăream pe Insta , mi-am propus sa ajung la ea la curs . Universul a lucrat in așa fel pentru mine , ca fix atunci când mi-am propus ,am si ajuns . Nu regret nici o clipa ca am fost la cursul de baza 1. Ce nu stiam , am invatat… ceea ce stiam , mi sa aprofundat ca informație . Cursurile online la fel , m’au invatat si ajutat mult . Iar încrederea cu care lucrezi , după ce ieși de la un curs de al Ioanei , nu se compara cu nimic . Vesela mereu si energica. Atat de mult ne’a plăcut de ea, de felul cum preda, ca ne’am propus sa venim in același format , la anul , la curs baza 2. Recomand cu drag
Lavinia Maria
Lavinia Mariarecomandă
Read More
Tocmai ce am completat toate cursurile online ale Ioanei si ce pot spun sunt numai lucruri de bine. Informatiile sunt complete si calitatea video este fenomenala! Desi am facut multe cursuri online, acesta nu se compara cu niciunul. Experienta si profesionalitatea Ioanei isi spun cuvantul. Sper sa fie cat mai multe, pentru ca le ADOR efectiv! Si cum ar zice ea, ”Bravo Ioana”
Miclaus Ramona
Miclaus Ramonarecomandă
Read More
Cursul o fost super, Ioana a explicat foarte clar si simplu si se asigura continuu sa vada daca am inteles ce ne explica. Ne-a facut sa ne simtim ca acasa si cu siguranta o sa fac si urmatoarele cursuri tot la ea😍
Tudor Silvia
Tudor Silviarecomandă
Read More
Super, cea mai buna!Explica super bineIti explica de 100 de ori pana inveti, super calma, cu un super vibe. Am invatat multe de la cursul ei.Si sigur voi mai veni la ea!Te adooorr❤
Previous
Next
Înapoi
WhatsApp